YOGA

afscheid IZI Yogastudio Baarn website sluit 30/10/2019 Lees meer...

YOGA

Collage Pilates MET TEKSTIZI Yogastudio Baarn yogalessen en mindful trainingen en de feedback van zoveel verschillende persoonlijkheden en lichamen, hebben mijn (be)leven verrijkt.

Nu ben ik - versterkt door het afgelopen half jaar sabbatical waarin ik dit heb kunnen toepassen en uitproberen - toe aan serieuze innerlijke toewijding - die ik uiteindelijk zie als het beste wat ik uit mezelf kan halen in dit leven. Ik mag erbij zeggen dat de kans me ook wordt geboden, en ik ben mijn sponsor erg dankbaar hiervoor.

Van nature een hoogsensitief introvert persoon, haal ik mijn energie uit nieuwsgierig zelfonderzoek. Het is gebleken dat ik vanuit een grote behoefte aan openheid *  neig om mij eerst op de anderen te richten en mij daarop blijf aanpassen. (* lees meer HSP) Maar dit werkt averechts op het energie- en zenuwsysteem; als PTSS met ME / fibromyalgie patient met chronische pijn (...in de overgang zijn helpt niet mee); en de balans liet zich niet vinden.

Gelukkig geeft concentratiemeditatie pijnvrije periodes - zolang als de diepgaande concentratie duurt - een heerlijke bijkomstigheid! Het vergt doorgaande training, maar dat gaat bijna vanzelf door mijn motivatie. Ik had niet durven hopen op dat het me zo zou boeien en verblijden. Ik ben bereid er veel voor te (leren) laten. Blijkt dat juist het laten me gelukkiger maakt. En oefenen mag. 😀

- Ik stop daarom definitief met het aanbieden van yogalessen. - Deze site wordt opgeheven per 03 oktober 2019.

In mettä en mindfulness ben ik gesteund door de stichting SanghaMetta die ondermeer in Naarden op het  ITC,  internationale docenten aantrekt voor verdere studie en meditatieretraitebegeleiding. Ik verheug me enorm op de *metta-retraite met zuster Viranani (Hawaï/VS) april 2020 te NaardenVoor iedereen aan te bevelen!

In oktober 2019 start ik met de geavanceerde concentratie online course van Shaila Catherine om dieper te duiken in de concentratie (samadhi of jhāna). In 2020 start ik de 2 jaar Dhamma verdiepingscursus DVC.

mettã

It's all good, it's all yoga
May we all, without exception, cultivate a joyous heart.

Chanti
Chantal

 

its all good its all Yoga

Contact

Collage Contact klein KbIZI Yogastudio Baarn               
Chanti

Be kinder to yourself than you think you need to be

IZI houdt sabbatical.
Deze site wordt opgeheven per 03 oktober 2019.

Collage Contact Sprong

FacebookTwitterLinkedIn